ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

H γνωστή σε όλα τα φαρμακεία της Ελλάδος και της Κύπρου, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ άλλαξε σε ανώνυμη εταιρία από το 2010 ως GRAPHONE AE ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από την ίδρυσή της το 1994, η εταιρεία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ προκάτοχος της GRAPHONE A.E έχει καταφέρει να επιτύχει ένα ευρύ φάσμα στόχων διαφημιστικής ανάπτυξης στο φαρμακευτικό κλάδο που ειδικεύεται, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και πώληση διαφόρων ειδών συσκευασίας, διαφημιστικών δώρων και κάθε είδους προώθηση, την παραγωγή και την τοποθέτηση των επιγραφών, ηλεκτρονικών σταυρών και γενικά την ολοκληρωμένη διαφημιστική υποστήριξη στα φαρμακεία. Ένα νέο εταιρικό προφίλ το 2009 αναπροσαρμόζει την εταιρεία στα δεδομένα της εποχής. Μετά από 15 χρόνια ανοδικής πορείας η εταιρεία αλλάζει. Νέο λογότυπο, νέα δομή και μια νέα εταιρική κουλτούρα αντικαθιστά το τελευταίο εγχείρημα. Μετονομάζεται σε ανώνυμη εταιρία με την νέα επωνυμία GRAPHONE Α.Ε. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ακολουθώντας την ίδια εξειδικευμένη πορεία της προκατόχου εταιρείας και την συνεχή ανάπτυξη των νέων τάσεων της αγοράς, η νέα εταιρεία GRAPHONE Α.Ε. επεκτάθηκε σε όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών εφαρμογών LED στη φαρμακευτική αγορά, παρέχοντας προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτρονικών μέσων διαφήμισης στο φαρμακείο. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε προσωπικό με συνεχή κατάρτιση προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή τεχνογνωσία, νέων προϊόντων και υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου. Κύριος στόχος μας η αναγνώριση μας, ως μία κορυφαία εταιρεία πλήρης διαφημιστικής υποστήριξης του φαρμακείου στην Ελληνική Αγορά, ξεπερνώντας με τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, τις προσδοκίες των πελατών, των εργαζομένων και των προμηθευτών μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Πιστεύουμε, ότι οι πελάτες, βλέπουν και κρίνουν, εξυπηρετούμε λοιπόν με προσοχή, φιλικά, ευγενικά με σεβασμό και εντιμότητα.
Πιστεύουμε, ότι εργαζόμαστε, σε ένα περιβάλλον, τακτοποιημένο με τάξη και σωστή σειρά στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Πιστεύουμε, στην ομαδική εργασία με δίκαια κριτήρια αξιολόγησης.
Πιστεύουμε, στην αναγκαιότητα της εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.
Πιστεύουμε, στην αναγνώριση, των προσπαθειών των εργαζομένων μας. Με αυτή τη λογική διευθύνουμε την επιχείρηση μας.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

Συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας, και η ενημέρωση τών εργαζομένων και των πωλητών μας για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, ώστε να τις ικανοποιούμε με ομαδική προσπάθεια. Ενημερωνόμαστε διαρκώς, γύρω απο τα νέα προϊόντα, τα συστήματα και τις τεχνικές, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες της, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα σε σχέση με την ιδανική τιμή, όπου έχουν αποδειχθεί τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα, πάντα με στόχο να επωφεληθούν όσοι φαρμακοποιοί θα δείξουν την εμπιστοσύνη τους στην επιλογή GRAPHONE Α.Ε

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s