ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πόσο αναγκαίο είναι το νέο λογότυπο για το φαρμακείο σας

Λογότυπο. Είναι το σήμα που καθορίζει τις ενέργειες, την δράση και την ιδιότητα κάθε επιχείρησης με στόχο την διαφοροποίηση της στην ευρύτερη αγορά. Θα ξεκινήσω ωστόσο λέγοντας ότι κάθε φαρμακείο είναι μια μεμονωμένη επιχείρηση και απαιτείται να ξεχωρίζει. Δεν είναι όλα τα φαρμακεία ίδια. Για αυτό, εάν υπάρχει έστω μια μακρινή σκέψη για την ανανέωση του λογοτύπου του φαρμακείου, δεν πρέπει να μένει στο συρτάρι και είναι προτιμότερο να υλοποιηθεί άμεσα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ BANNERΩς εκ τούτου, οι εντυπώσεις που είχαν σχηματιστεί παλιότερα για το υψηλό κόστος σχεδιασμού ενός νέου λογοτύπου έχουν καταρριφθεί τα τελευταία χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποφασίσει σήμερα κάποιος να δώσει χρήματα δίχως να κάνει την ανάλογη έρευνα αγοράς. Βέβαια, οι τιμές ενδεχομένως να αλλάξουν, εάν οι απαιτήσεις του φαρμακείου είναι αυξανόμενες και οι εναλλαγές σχεδίων περισσότερες από το συνηθισμένο όριο. Ενδεικτική τιμή σχεδιασμού λογοτύπου από 99 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ : http://pharmadeal.gr/new-logo-pharmacy.html


Η νέα τάση ηλεκτρονικών επιγραφών LED στα φαρμακεία

epigrafi led2

Τα τελευταία χρόνια η σήμανση των φαρμακείων αλλάζει σταδιακά. Οι στατικές επιγραφές παλιού τύπου με γράμματα σόκορα 3D ανήκουν στο παρελθόν και ισχυροποιείται η θέση του φαρμακείου με επιγραφές LED. Αυτό συμβαίνει γιατί αυξήθηκε ο ανταγωνισμός του κλάδου, με αποτέλεσμα να φροντίζει ο κάθε φαρμακοποιός να βελτιώνει την προβολή του. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε ότι στην αρχή της περασμένης πενταετίας οι τιμές ήταν υψηλότερες και απαγορευτικές για αγορά τέτοιου είδους επιγραφές LED. Σήμερα οι νέοι τιμοκατάλογοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς και οι τιμές είναι ισάξιες πλέον με τις απλές συμβατικές επιγραφές.

Πέρα της λέξης «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» που εμφανίζεται στην ηλεκτρονική επιγραφή, σας δίνεται η δυνατότητα προβολής μηνυμάτων και προσφορών προς τους πελάτες σας. Οι μεγάλοι χαρακτήρες γραμμάτων που προβάλλονται στην οθόνη διαβάζονται από μεγάλη απόσταση, 200 ή 300 μέτρα ανάγνωση ( ανάλογα το μέγεθος της γραμματοσειράς ). Η πρόσοψη του φαρμακείου φωτίζεται έντονα με τα πράσινα LED της επιγραφής και γίνεται σημείο αναφοράς για τους πελάτες σας. Διαχειρίζεστε τα δεδομένα της επιγραφής κάθε στιγμή της ημέρας μέσω του προγράμματος WiFi του υπολογιστή σας. Αναβαθμίζει το εξωτερικό προφίλ του φαρμακείο σας, αφού η ηλεκτρονική επιγραφή ανήκει στα νέα προϊόντα τεχνολογίας προβολής και σήμανσης των επιχειρήσεων. Ανταγωνίζεται σε κόστος τις στατικές επιγραφές.

unnamed-4.jpg

Επιγραφές 3D σόκορα αλουμινίου με LED στα φαρμακεία

sokora_alouminiou.jpg

Οι παραδοσιακές επιγραφές με γράμματα 3D τρισδιάστατα με επιλογή δικής σας γραμματοσειράς μοντέρνας ή κλασικής. Η πρόσοψη του φαρμακείου φωτίζεται έντονα με τα ισχυρά LED της επιγραφής και γίνεται σημείο αναφοράς για τους πελάτες σας. Το υλικό κατασκευής είναι το αλουμίνιο, σε συνδυασμό με το πλέξυγκλας στην πρόσοψη του γράμματος δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής στην επιγραφή. Οι τιμές ωστόσο έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τις τιμές της περασμένης 10ετίας.