ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΑΣ

 

MYBAG1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ακολουθώντας την νέα τάση για καινοτόμες ενέργειες που αφορούν την ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή που είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονο φαρμακείο, η GRAPHONE έχει πετύχει ένα νέο παραγωγικό επίτευμα με δυνατότητα εκτύπωσης επώνυμης σακούλας σε όλα τα μεγέθη, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και μικρές ποσότητες ανά διάσταση.

Λόγω της κρίσης έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για φθηνή συσκευασία στο φαρμακείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αδιάφοροι για τα πολλαπλά οφέλη που μπορούμε να έχουμε αν προσέξουμε λιγάκι καλύτερα το κόστος. Με την νέα επώνυμη συσκευασία MYBAG δίνουμε παράλληλα την δυνατότητα στον πελάτη μας να διαβάζει την επωνυμία του φαρμακείου κάθε φορά που αποσυσκευάζει τα φάρμακα, τα παραφάρμακα και τα καλλυντικά του. Το σπουδαιότερο όμως, είναι το τελικό κόστος το οποίο δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ για όλη τη σειρά ( δηλαδή τέσσερα μεγέθη σακούλες ).

Ωστόσο, αντίθετα με κάθε νέα καινοτομία που αντλεί υψηλή κερδοφορία και υψηλό κόστος, η νέα επώνυμη συσκευασία MYBAG καλείται να ανταγωνιστεί ισάξια τις ανώνυμες σακούλες που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μόνο συσκευασία.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ : http://pharmadeal.gr/surprise-mybag———-.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s